top of page

Jurassic World: Fallen Kingdom 4D VR-Experience Pop-up Tour

18 juni 2018

Production Pirates, het in België gebaseerde, onafhankelijke en internationaal gelauwerde show- en theaterproductiebedrijf, is gespecialiseerd in de wereld van themaparken en vrijetijd en het creëren van thematische brand activation activiteiten. Het dynamische team van Pirates pakt nu uit met een unieke activatie, exclusief voor Kinepolis Nederland, om de langverwachte film ‘Jurassic World: Fallen Kingdom’ in Kinepolis filmzalen in heel Nederland te promoten.

Production Pirates opnieuw genomineerd voor Best Show Production

06 maart 2018

D’JUNGA, de zomershow van 2017 in het attractiepark Toverland, werd geproduceerd door het creatieve team van Production Pirates. De acrobatische show is nu genomineerd voor de achtste editie van de prestigieuze Diamond ThemePark Awards.

Production Pirates blikt tevreden terug op drukke maand oktober

13 november 2017

Een familiedag voor biotechbedrijf Biocartis, de uitreiking van de internationaal befaamde CENTR Awards en de viering van de twintigste verjaardag van CCV, gespecialiseerd in betaaloplossingen op maat: de afgelopen maand oktober reeg het team van Production Pirates de ene succesvolle activiteit aan de andere.

Production Pirates scoort meteen met INEX familiedag!

20 oktober 2017

In september organiseerde experience agency Production Pirates een druk bijgewoonde familiedag in opdracht van zuivelproducent Inex. “Production Pirates, voornamelijk gekend voor hun (inter)nationale awardwinning showproducties en themed brand activations, voegt sinds deze zomer ook (themed) corporate events integraal toe aan hun uitgebreide aanbod”, vertelt Anniek De Vlieger, event pirate bij Production Pirates. “De Inex-familiedag was ons eerste corporate event onder de extra vlag.”

Please reload

bottom of page